Stalo se U Tří habrů…

01.01.2018 17:22

Protože nám brzy skončí rok 2017, dovolím si malé ohlédnutí.

Naše sdružení i v letošním roce pořádalo kulturně – společenské akce, a myslím si, že jich nebylo málo.

V únoru to byl již 10. ročník Zeliády – soutěž o nejlepší naložené kysané zelí, další akcí byla prohlídka podzemí v lomu Amerika, zúčastnilo se 90 osob. Koncem března se každoročně scházíme U Třech habrů při otevírání studánky. Už poněkolikáté pořádáme autobusový výlet, tentokrát to byla prohlídka pevnosti Josefov a hospitalu v Kuksu.  Při Antonínské pouti se scházíme v červnu, a také v červnu se naše členky a příznivkyně sešly při sjíždění Berounky na raftech.  Dvakrát jsme se sešli při úpravě místa U Trkačů, kde nám hodně pomohli naši hasiči.

Poté nám příroda připravila nečekaně dvě akce. První koncem června, po vydatných deštích a druhou koncem října, kdy náš region postihla vichřice. Kaplička a studánka zůstaly nepoškozeny, na „čerpačku“ padl smrk a poškodil ji. Naštěstí se pořád ještě najde dost lidiček, kteří přijdou pomoci věc napravit.

V prosinci nás ještě čeká autobusový zájezd na vánoční trhy a 30. 12. 2017 Poslední lesní schůze, na kterou Vás všechny srdečně zvu.

Vážení spoluobčané, sousedé, dovolte mi, abych Vám jménem OS 3H popřál krásné a klidné Vánoce, svátky plné pohody, štěstí a lásky. Do nového roku 2018 vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti.

Činnost našeho sdružení můžete sledovat na: www.trihabry.sweb.cz

 

Josef Vlasák předseda OS 3H

Zpět