Štrúdly ve Vysokém Újezdě počtvrté

24.09.2018 12:45

Dovolujeme si Vás pozvat na čtvrtý ročník Štrůdlování ve Vysokém Újezdu, které se uskuteční sokolovně v neděli 4. 11. 2018 od 14.00 hod.

 

V rámci akce proběhne soutěž o “Nejlepší jablečný štrůdl”, kdy budou mezi sebou soutěžit sladké štrůdly, a soutěž o "Nejlepší slaný štrůdl". Podmínkou účasti v soutěži o "Nejlepší jablečný štrůdl" je samozřejmě zejména jablečná náplň a u slaného štrůdlu lze donést pouze jeden soutěžní vzorek na osobu.

 

Soutěžní štrůdly v množství minimálně jedné "nohavice", prosím, doneste mezi 13.00 a 13.45 do sokolovny. Zápisné, ze kterého budou pořízeny odměny pro všechny účastníky, činí 50,- Kč za soutěžní vzorek.

 

Akce se mohou zúčastnit i obyvatelé z širokého okolí. Předmětem hodnocení bude celkový dojem ze soutěžního vzorku, hodnotí se vzhled, vůně, chuť a originalita. Pečené výtvory bude hodnotit pětičlenná porota a oceněny diplomem budou první tři nejlepší výrobky. Po skončení soutěže je připravena ochutnávka soutěžních výrobků pro všechny přítomné. Akce je doplněna drobnými soutěžemi a výtvarnou dílničkou pro děti.

 

Těšíme se na viděnou,                                                                Lišky Pavla a Bára

                                                                 

Zpět